vlkovi se tato série také velice libí..

obzvlášť jako celek..

velmi příjemné prohlížení citlivě provedeného dokumentárního pořadu..

výborná robota..


(a pěkný základ odkazované hudby.. ale nelíbí se mi na ní ta „vydrátovaná“ - neživá naprogramovaná rytmika.. nazpívat živé vokály [navíc takto úžasně] a k tomu takto jalově naprogramovat v počítači rytmiku, tak to je pro vlčí vnímání hudby asi tak milionkrát větší humus, než napodobenina analogového rámečku kolem digitální fotky..

vlka na této planetě nenudí snad nic.. nikdy mne nenudila žádná fotografie.. ani žádná digitální fotka mne nikdy nenudila [vlastně z principu nemám nic proti digitálním fotkám] ..v obrazové ploše, ať už je ta plocha jakákoliv, si vždy najdu něco zábavného.. ale je zde jediná výjimka, a tou je konkrétně rytmika, která byla naprogramována v počítači.. při poslechu samplované a programované rytmiky se skutečně většinou nudím (ale jinak slovo „nuda“ používám opravdu velice nerad)

samozřejmě existuje řada výjimek, kdy muzikant–programátor vytvoří skutečně něco přínosného, ale to zcela jistě není případ této zvukové ukázky.. na této zvukové ukázce rytmika jen trapně supluje skutečné bicí (jediná polehčující skutečnost je zde sympatický fakt, že je to alespoň zvukově přiznáno) ..ašlak i přes to: toto je rytmika „narýsovaná podle pravítka“, a proto na ní není co poslouchat.. i ten nejprimitivnější mechanický hrací strojek hraje živěji a zábavněji, než takto jalově a sterilně naprogramované jakoby-bicí..

Tomáši, omluv prosím vlka, že Ti zde nepříčetně przní tak příjemnou a krásně provedenou fotosérii.. když ale hudba je jeden z největších zázraků na této planetě, a vlk špatně snáší, když se hudbě ubližuje.. zkrátka když se hudba rýsuje podle pravítka, tak je to zlé.. to potom vlk dostává nekontrolovatelné záchvaty.. všechny digitální fotografie světa jsou menším zlem, než jediná hudební skladba se sterilně naprogramovanou rytmikou..)



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Comments