ja si nemyslim, ze nekam bruslim.
Za tim prvnim postingem si stojim.
Kdyby ty osoby a ty interiery nebyly tak freaky, jak jsou, tak ty fotky maji polovicni ucinek. Prave proto se dostavuje ale ten efekt, o kterym jsem psal pozdeji, to, ze je predvadis jako medvedar.
A jeste jednou, ja si nemyslim, ze to absolutne neni mozny, naopak, spousta "dokumentu" stavi prave na tom, vcetne takovych tech safari do cikanskych vesnicek. Pouze pri pohledu na tyhle konkretni fotografie u me tenhle pocit, ze si z nich delas legraci, prevazil nad tim pocitem, ze divakovi chces ukazat pohled na neco, co treba za ten pohled stoji, whatever. Nekdo jinej - treba ty - s jinym backgroundem by to videl jinak.

A s fb se to ma tak, ze presne tenhle styl odtamtud pochazi... a ze jeho vynalezkyni je ta jmenovana tracy emin, i kdyz ne v tehle posmevackovske podobe. Na tom nic nemeni skutecnost jestli ty sam tam mas ucet nebo ne, proste tenhle styl "hele, bracha blije, to je srandovni, udelam fotku a postnu ji" uz natolik infiltroval vsechno kolem nas, ze jej vedome nebo nevedome kazdej nosi s sebou jako cast pohledu na svet.



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Comments