...a to parně měli rušnou besídku teprve před sebou... ...nedokážu si představit, jak lezl po zdi následující ráno... ;)))
------------------------------------------

Ondřeji, teď mne napadlo, že škaredě šedivou tonalitu těchto dvou výcvaků by bylo možné vnímat jako vyvažující protipól těm některým tonálně velmi kontrastním fotografiím od některých jiných autorů zde na fstopu, kteří rádi hodně koření...

a když teda všechny zdejší tonality (tyto šedivé i tamty kontrastní) naházíme do jednoho hrnce, důkladně zamícháme a zprůměrujeme, tak nám vyjde celková - přepychově vyvážená tonalita galerie fstopu... akorát teď nevím, co provedeme s těmi barevnými fotkami, ale to už se snad také nějak vstřebá... ;))

pes: několikrát jsem tyto dva výcvaky zkoušel přikontrastnit, ale nějak se mi to nelíbilo, vždy mne to jaksi samovolně vrátilo k tomuto nastavení... zkrátka ten charakter materiálu (monochromatického) se takto projevuje, a asi nepotěší nikoho, komu se nelíbí přehlídka polotónů a čtvrttónů ve střední části světelného pásma a střídmost v basech a výškách, ehm... ;))



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Comments