Také mám pocit, že kompozičně atd. je to bez problému, a že zde lze případně přilepit „nálepku výstupní kvality ok“, kterou zde nalepil včera Tomáš. A poezii, o které se zmiňuje Kamil, lze také vnímat. Možná i proto, že sníh sám o sobě je poezií. A nejen proto. Ale zároveň bych mohl napsat také to, co zde zanechala klubová Básnířka: „…ale mám z toho spíš dojem, že mě ten záběr moc nezajímá.“

Ondrej má pro terénní automobily evidentní slabost, a sbírka se pravděpodobně ještě rozroste. A toto je pravděpodobně první fotografie ze série s terénními auťáky, která působí čistě.

Jenže mne série s auťáky příliš nebere. Takových karosérií vídám ve městě, ve kterém pobývám, víc, než je zdrávo. Takže také proto jsem se včera zmínil, že mne na této fotografii zajímá především ten kostelík. Ve svém prostředí sice rovněž vídám značné množství kostelíků, ale zdaleka jich není tolik, jako automobilů, a i přes určitou architektonickou unifikaci je přece jen každý z nich tak trochu originál. V Lačnově jsem nikdy nebyl a možná ani nikdy nebudu, a tak jsem teda přirozeně zvědavý, jak vypadá ta stavba, která je z části v záběru.

Pokusil jsem se ten kostelík v Lačnově najít na internátu, a možná, že jsem jej našel. Je takový docela hezký, a tak mám z toho nálezu radost. Pokud je to tedy skutečně on, tak je zde:

http://static.panoramio.com/photos/original/40430690.jpg

http://v2.cache3.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/58759980.jpg?redirect_counter=2

:)



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Comments