Martine, píšeš, že je to chaos. S tímto tvrzením částečně souhlasím. Tato fotografie asi nebude patřit mezi mé úplně nejoblíbenější (ve tvém portfoliu se mi mnohem více líbí jiné – některé úplně maximálně). Ale zároveň souhlasím i s tvým konstatováním, že tato fotografie třeba někoho potěší. Mne teda potěšila. I přes chaos z ní vyzařuje cosi velmi příjemného a hezkého. A navíc ten chaos je docela přehledný. :)

pes: čím to je, že ty plechové cedule tak přitahují pozornost majitelů střelných zbraní? Teď mne napadlo, že to možná způsobuje ten obrázek lva. Asi aktivuje nějaké instinkty, a majitel střelné zbraně se možná pudově (nevědomě) snaží k obědu ulovit nějakou potravu, třeba i šelmu. A když spatří krále zvířat, tak se pudová touha jej skolit a dokázat tím vzácným úlovkem své tlupě, že je dobrým lovcem, pravděpodobně ještě znásobí... ;))

pes2: potěšil jsi mne také odkazem na „I shot the sheriff“. Ano, to je vlčí oblíbená písnička, a to jak v originále od Boba, tak i v modifikované verzi od Erica. To LP jsem kdysi měl, ale jak to tak tenkrát obvykle probíhalo, vyměnil jsem je potom na burze za jiné. A tak stále dokola. Byla to hezká obálka. A ta palma je tudíž v určitém smyslu také „památný strom“:

http://www.progboard.com/graphx/covers/5150.jpg

:)



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Comments