Mistře Luňáku, vítejte doma z vycházky!

pes: tyto fotografie působí na první pohled nenápadně. Ale přece jen zde vlk vnímá Váš vytříbený styl a Váš permanentně skvělý postřeh..

Po opakovaném ocivování vlk zjišťuje, že se mu líbí úplně všechny..

První má v sobě cosi jako „statickou dynamiku“, která působí velmi fotogenicky. A když se při zvětšování na velký tapír pomocí šablonky (či štětečkem při retušování) světelně potlačí ten světlý „flek“ před obličejem, tak ta fotografie na papíře bude potom určitě parádní..!

Druhá je mírně tajemná. Je zajímavá kombinací známých a neznámých tvarů a objektů apod. Má pěkné světlo shora atd... A hlavně je přitažlivá tou záhadností a exotičností zátiší..

Třetí je krásně komponovaná momentka (moc líbí! =:o)

Čtvrtá je také hezky komponovaná. Je vzdušná, důstojná a čímsi snad i majestátní. Na první pohled se na ní jakoby nic neděje, ale po delším ocivování ožije a začne působit..

Pátá se mi líbí možná nejvíce.. Hlava člověka v popředí a hlava miničlovíčka uvnitř jsou nepatrně nakloněny směrem k sobě a jejich osy se vzájemně protínají nahoře – kdesi v prostoru nad fotografií.. Tento detail je pro vlčí vnímání této fotografie důležitý.. Mírné vzájemné náklony obou obličejů, které dávají fotografii řád a harmonizují ji..



Na první pohled nenápadná, ale pro vlčí vnímání krásná série..
=:o)



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Komentáře