na druhou stranu, mozna sou tady taky moc rychly syslove. :)

takze k zaberum:

- klao: myslim, ze to tam celkem je - mozna trochu naredeny, ale to se uvidi casem. strasne to shazujou ty strme se propadajici stiny, vsechno az do tretiny histogramu je o stupen tmavsi, nez by melo byt... schvalne si to porovnej se spodni fotkou na skaj, kde jsou stiny celkem v poradku.

- ajec: tohle sem nemel videt. obe ty fotky z pod schodu tim u me spadly do kategorie "pockam, az tam nekdo vleze, a pak to nejak zmacknu," to nedokazu vystat. budto fotis na ulici a) lidi, protoze se s nima deje neco zajimavyho, nebo b) zachycujes naladu urcityho mista, a pak v nem ty lidi budto jsou zcela prirozene (viz edau) nebo nejsou - a pak je nepotrebujes. zajimavy mi prijde, ze dokud sem nevidel tuhle verzi, neprislo mi, ze by i ta solo vystavena byla vyfocena timhle podradnym "cekacim" zpusobem. co do tonality - zase nezvladnuty stiny.

- edau: vlastne uplne stejne jako klao - pro me to tam je, mozna ne v plny sile, ale trochu urcite. plati i to s tema stinama. tahle fotka trpi spatnym zpracovanim ze vsech nejvic.

- omre: cvak. zase jako u ajec - cos fotil? misto? lidi? lidi proc? co je tohle za kombinaci? takova adhoc splacanina, sam bys z toho mel mit spatnej pocit... tonalita viz vyse.

- osex: to mohla byt pro me okay jednoducha dekorace, ale nejde mi to kompozicne. imo mel byt oblouk nahore castecne rizlej a dole trochu vic mista. tonalita - vybeleny nebe vlevo neprijatelny, stiny opet moc strceny dolu.

- skaj: neurazi, nenadchne. uzasny svetlo. jediny fotky tonalne zvladnuty z tohohle setu.



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Comments