ja jaksi neverim, ze by se z rozumne vychovany holky vrhem prvniho potomka automaticky stala vulgarni krava. ;)

madlenka uz to nejdulezitejsi asi rekla, ja to jen trochu rozvedu.

rozumim ty potrebe, nic proti ni per se nemam, jen vnimam -- a odtud plyne sluvko "okazaly" v mym puvodnim vstupu --, ze kojeni na verejnosti stejne jako spousta jinejch lidskejch aktivit (mimochodem treba stravovani, kdyz uz tady mame to neuveritelny combo) se da delat s provedenim meritelnym na skale slusne/dustojne <-> bezohledne/nechutne.

videl sem na verejnosti holky kojit tak, ze me to nijak neobtezovalo, dokonce mi to treba i prislo urcitym zpusobem roztomily. bohuzel, z nejakyho duvodu se rozmaha i styl kdekoliv/kdykoliv, nejlip co nejviditelneji a nejhlucneji a idealne v malym, uzavrenym prostoru plnym lidi, ktery nemaj jak snadno uprchnout (klidne i v mhd).

tuhle se mi stala zajimava vec. potkal sem nahodou jednu znamou. sedela v obchodaku na lavicce a na neco/nekoho cekala. chvili sem si s ni povidal, kdyz mi doslo, ze mi necim prijde docela silne odporna, coz me prekvapilo, protoze to byl u ty osoby novej dojem. po trose dumani sem to rozklicoval: problem byl v tom, ze v ruce zmoulala v igelitovym pytliku nejakou svacu a pri ty konverzaci se s ni z niceho nic zacla cpat. vzdycky sem si myslel, ze sem k podobnejm ukazum imunni, zel bohu teda asi uplne nejsem, nicmene si uvedomuju, ze hodne zalezi na tom "provedeni".

(btw, z ty fotky neni poznat, ze jde o rohovej stul a mama sedi zady ke zbytku hostu, takze na prvni pohled bych mel tendenci rict, ze koukam na celkem nechutnej priklad neomalenosti presne ve stylu kdyz-jednou-muzu-tak-proste-muzu-a-polibte-mi-vsichni-prdel, kterej bych nazivo videt tak docela nepotreboval.)



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Comments