Boardy


Upozornění: Jako anonymní návštěvník máte přístup pouze k vybraným boardům a není Vám umožněno přispívat.



  Všechny veřejné boardy

[fs:118]


pokud byste se někdo během několika příštích dnů nudil v útrobách přestárlého města pražského, konkrétně někde kolem Staroměstského náměstí, a nudil se tak šíleně, že by to bylo úplně k usoužení, tak v tom případě bych jako lehké vizuální občerstvení doporučil drobnější výstavu fotografií tuzemskozáoceánské fotografky Jany Lucasové (*1970), nazvanou KUBA & ČÍNA - ZA OPONOU.

http://www.kdykde.cz/vystavy/fotografie/praha/18143___jana-lucas

netvrdím, že je to něco významného, ale pro milovnice a milovníky klasického černošedobílého dokumentu to může býti lehce osvěžující.

informace pro bludné vizitory: Maiselova ulice vyúsťuje směrem na sever z blešího mikronáměstí Franze Kafky, které se nalézá mezi kostelem Svatého Mikuláše na severozápadní straně Staroměstského náměstí a Kaprovou ulicí.

vlastně lze téměř říci, že Komorní galerie Domu fotografie Josefa Sudka je na severní straně mikronáměstí Franze Kafky.

asi ne všechny fotografie na té výstavě vás povalí (je jich vystavených cca 50), ale několik kusanců je opravdu pěkných.

cca dvě uvnitř galerie, jedna na plakátě a dvě v okně směrem ven do ulice..

nenechte se zmást údajem na plakátě, že výstava končí až ve středu 10. října. To je tisková chyba. Výstava ve skutečnosti končí již příští neděli 7. října.

(v den ukončení výstavy má svátek Justýna, den před tím slaví Hanuš)



fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.8
Boardy