Filter in effect:

(anyone) 
[fs:1]
Tomáš Szépe [fs:1]



[fs:126] príjemný portrét s dobre komponovaným pozadím. Páčia sa mi polotóny v pozadí v protipóle s postavou v kontrastnejšom podaní. Tá ruka sa mi javí na monitore prepálená. 2h0H.



Je to tím výrazem takový dětsky úsměvný... tou strojenou vážností, drsností... taky se mi to líbí, pěkně zasazený, zpracovaný, moc fajn fotka a krásný oči.

Stejně mě tak napadá, jestli když se ti modelky do záběru nezřízeně usmějou, jestli i takový políčka nazvětšuješ, třeba jenom sám pro sebe, nebo je považuješ za "znehodnocený". :) Dělám si srandu, ale kromě Berty v portfoliu moc úsměvů teda vážně nemáš,)



Yup, rozumím. Jsem se v podstatě chtěl dopracovat k tomu, jestli máš prostě kompozici "na první pohled" v oku nebo zdali to prostě ladíš déle. :)



my jsme v tom miste bydleli, takze casu na rozkoukani bylo dost... je to foceny na balkone. tim popisovanym 5s-zpusobem ale vzniklo treba tohle - http://www.fstop.cz/e/72.szepe/untitled/.



Já abych to osvětlil, tím "od boku" jsem nemyslel úplně bez přípravy, to je mně jasný, že něco nahraného tam je :), spíš mě holt zajímalo jak moc hraní... Jestli jste prostě šli okolo a ty sis najednou řekl - to vypadá dobře, chvilku postůj, hoď xicht, cvak, 5 sekund pryč, jdeme dál (což je podle mě klidně možné) nebo jestli je tam ta příprava delší.

Snad jsem to teď popsal srozumitelněji. :)



Mě by zajímalo, jak ta fotka vnikla - zdali je to víceméně "od boku" či jestli tam probíhalo nějaké větší "štelování".

Jen tak čistě ze zvědavosti, prosté nahlédnutí do tvé kuchyně, nic to nezmění na tom, že se mně to moc líbí.



[fs:102] ... a na papíře ještě lepší.

jen mainkej detail: lehce mě začíná znervózňovat ta bílá ruka, možná bych ji přitmavila alespoň na stejnou tonalitu, jako je tvář (a jestli je tonalita stejná, tak prostě působí světleji, protože je na tmavším pozadí - a trochu na mě svítí).



tu ruku (vychazejici z bricha) vnimam jako dobre osvezeni/naruseni... jinak precizni prace mr. Tonality.


fstop-3.6.10.1/eloise-2.4.15.9
Comments, page 41/209

Page
41